.
Ben Segers
donderdag 25 november 2021

Ben Segers en Ron De Rauw maken een plaat: “Er is geen sprake van rivaliteit”

Hij is de pluspapa van zijn kinderen

Het is op zijn zachts gezegd een opmerkelijke situatie te noemen. Ron De Rauw, die we kennen van ‘Dertigers’ is getrouwd met Caroline, de ex van acteur Ben Segers. Daarmee is hij ook de pluspapa van Bens dochters Cato en Marilou. De twee mannen komen perfect overeen en lanceren nu zelfs een eerste single samen.

Het is dankzij het vader- en plusvaderschap dat de twee mannen een hechte vriendschap kregen en dat ze hun liefde voor muziek konden delen. Dat resulteerde nu in ‘Prinsessen Koningin’. “Ben en ik waren al lang van plan iets rond ‘onze dochters’ te doen”, vertelt Ron in Primo. “Een paar jaar geleden vroegen Cato en Marilou wanneer zij hun nummer kregen. Nu, dus. Ze gaan het fantastisch vinden, denk ik. Ik kijk ernaar uit om het hen te laten horen, zodra de opname helemaal is afgewerkt.”

Tussen de mannen is er geen rivaliteit te bespeuren. “Het klopt dat van ons twee alleen ik een bloedband heb met de meisjes. Maar zo zie ik dat niet. Voor mij zijn ze ‘onze dochters. Dat is allemaal heel organisch gegaan. De realiteit is zo gegroeid dat mijn dochters veel bij Ron en Caroline zijn. En da’s prima, ik ben heel blij met Ron als pluspapa”, aldus Ben.