.
News Image

Beau Séjour in Tegen De Sterren Op

Beau Séjour, voor wie het nog niet snapt: de versie van Tegen De Sterren Op.


p woensdag 1 maart 2017 nemen de acteurs van Tegen De Sterren Op alweer enkele programma’s en personages onder hun deskundige loep, te beginnen met Peter Sagan.

Afgelopen weekend maakte hij indruk op alle wielerliefhebbers. Niet alleen met zijn rijkunsten, waardoor hij Kuurne-Brussel-Kuurne won, maar ook met zijn bijzondere interviewstijl. Tegen De Sterren Op heeft nog een paar opvallende quotes van Sagan (Guga Baùl) weten te bemachtigen.



In Beau Séjour probeert Kato (Clara Cleymans, die in De Ridder de zus speelt van Lynn Van Royen) al negen weken lang haar eigen moordenaar te ontmaskeren. Opmerkelijk is dat een aantal mensen Kato nog kunnen zien, maar anderen niet. Vader Luc (Jonas Van Geel) en vriendje Charlie (Guga Baùl) lopen haar nog continu tegen het lijf, moeder Kristel (Nathalie Meskens) ziet haar dan weer niet. Ze trekken allemaal samen naar commissaris Schneider (Tine Embrechts), maar kan zij eigenlijk nog wel volgen?



Dankzij The Show Must Go On maakte Vlaanderen kennis met charmezanger Steve Tielens (Jonas Van Geel), maar ook met zijn ‘assistente’ Monique (Ivan Pecnik). Tegen De Sterren Op verzamelde de beste momenten van het olijke duo en zet ze graag nog eens op een rij.



Ook recent op de televisie: de Vlaams-Nederlandse rampenserie Als De Dijken Breken. Er wordt al volop gewerkt aan een even verontrustende en confronterende opvolger. De eerste trailer voor die sequel zie je nu al exclusief in Tegen De Sterren Op.



Het gezelligste moment van de aflevering is deze week voorbehouden voor Erik Van Looy. In de nieuwe rubriek tête-à-tête krijgt Erik eindelijk de kans om wat quality time met zijn evenbeeld (Jonas Van Geel) door te brengen. Erik vraagt zichzelf het hemd van het lijf en ontdekt een paar dingen over zichzelf die hij misschien niet verwacht.



Ondertussen gaan de avonturen van De Mol onverminderd verder. Na de laatste aflevering heeft Robin (Ivan Pecnik) het behoorlijk moeilijk met het invullen van de vragenlijst voor de eliminatie. Weet hij eigenlijk nog wel waarmee hij bezig is?

Greet De Keyser (Walter Baele) krijgt dan weer uitzonderlijk de kans om de échte Donald Trump te interviewen. Ze benut die kans om de president enkele vragen te stellen over zaken die er écht toe doen.



Opkomend comedytalent Pieter Verelst vindt dat er in Tegen De Sterren Op al genoeg mensen geïmiteerd worden. Hij grijpt als ‘10de ster’ van de week zijn 100 seconden dan ook aan om dieren en dingen te imiteren, van een zure augurk, tot een jas die liever niet wil aangetrokken worden.



Hanne (Clara Cleymans), Klaasje (Ella Leyers) en Marthe (Nathalie Meskens) tot slot, krijgen op het einde van deze tweede aflevering op woensdag 1 maart eindelijk de nieuwe K3-poppen voor de allereerste keer te zien. Die lijken verdacht hard op de échte Hanne, Klaasje en Marthe, maar kunnen ze ook zingen? De zes meisjes testen het uit in een uniek duet, waarin de ‘K3-poppen’ het moeten zien te redden zonder voorbereiding.



Dit alles en nòg meer, woensdag 1 maart 2017 om 20u35 bij VTM!