.
Baba Yega
zaterdag 20 maart 2021

Baba Yega slachtoffer van zinloos geweld?

En Baba Yega had net nieuws.

Baba Yega zou in de nacht van zaterdag op zondag iets aankondigen, maar dat feestje gaat niet door. Er stond al een tijdje een aftelklok op hun Instagram, maar die werd zaterdag verwijderd nadat één van de groepsleden het slachtoffer werd van zinloos geweld.

Wat er precies gebeurd is, is niet duidelijk. We klopten voor meer informatie bij Studio 100 en bij Baba Yega aan, maar het is natuurlijk weekend.

Een tijdje geleden vielen de maskers van Baba Yega af en konden we eindelijk een gezicht op de dansers plakken. Maar één van hen heeft een gezicht dat lelijk toegetakeld is. Wat de aanleiding is en waar de feiten gebeurd zijn, daar hebben wij nog geen informatie over.

Afgelopen week was er heel wat kritiek op de sociale media van Baba Yega omdat zij Thomas uit Big Brother hadden uitgenodigd. Fans van andere deelnemers van Big Brother waren daar niet mee opgezet omdat de groep op die manier eigenlijk ook reclame voor bewoonster Jill maakte. Hopelijk heeft dit niets met het zinloos geweld te maken. Maar wat de reden ook mag zijn, geweld valt nooit te rechtvaardigen. Als iemand met iemand anders een probleem heeft of zich ergens aan stoort, dan kan een goed gesprek wonderen doen en zelfs bepaalde vooroordelen uit de wereld helpen.

Wij hopen dat de danser van Baba Yega vlot herstelt en één en ander vlot zal kunnen verwerken.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Baba Yega

Meer Over:

Baba Yega