.
Average Rob en Arno The Kid
donderdag 14 juli 2022

Average Rob: Dan maakt het niet uit of je rijk of arm bent”

De drank verbindt mensen

Average Rob is een waar internetfenomeen. Zijn filmpjes op YouTube worden veelvuldig bekeken en hij is Belgisch kampioen stokpaardrijden en maakt deel uit van ‘Omdat Het Kan Soundsystem’. Een veelzijdig iemand, kan je wel zeggen

Average Rob bevindt zich vaak in een grote massa op festivals en daar kan je nu eenmaal niet ontkomen aan wat alcohol. Rob is er ook niet meteen vies van en weet wel wat hij lekker vindt.

“Gemberbier is echt nice. Ik schreeuw mijn stem altijd kapot wanneer ik op het podium sta. Maar ik drink ook heel de tijd gemberthee. Maar Pils, dat vind ik echt de volksdrank bij uitstek. Het maakt niet uit of je arm of rijk bent, groot of klein, pils verbindt altijd”, lacht hij in Humo.

Bij een lekkere pils, hoort voor Rob ook altijd een typisch Belgisch gerecht. Behalve witlof, want dat lust hij niet. Maar als hij echt mag kiezen, dan weet hij perfect hoe zijn dag er zou uitzien op eetgebied?

“Koffiekoeken als ontbijt, ’s middags een broodje americain of kip curry en dan ’s avonds stoofvlees of vol-au-vent met frieten. Dat is het toch helemaal!”

Bio van Average Rob

Meer Over:

Average Rob