.
Alex Agnew
woensdag 16 november 2022

Alex Agnew: “Eerst ben je hot, daarna niet meer”

Hij wordt binnenkort 50

Alex Agnew wordt binnenkort 50 en heeft dus al heel wat levenservaring achter de rug. Zo is hij al minder hard voor zichzelf geworden en iets minder veeleisend. Dat was één van de redenen waarom hij liever nooit op televisie verscheen.

Nu presenteert hij ‘Fear Factor’ en zal daarmee elke week op televisie te zien zijn. Een groot verschil met heel wat jaren geleden.

“Ik had vroeger een bepaalde geldingsdrang. En dat is zelden goed voor televisie. Als je in een panel zit, moet je ruimte geven aan anderen om te scoren. En ik voelde dat ik mezelf altijd op de voorgrond wilde zetten. Maar mensen worden vaak milder met de jaren. Ik ook. Het verschil met vroeger is dat ik nu boos kan zijn en tegelijk tegen mezelf zeg dat ik misschien ook geen gelijk heb. Dat kon ik vroeger niet”, zegt hij in Gazet van Antwerpen.

Eenmaal je 50 bent geworden komt al snel het besef dat je niet slimmer dan de rest bent. En laat net die leeftijd een belangrijke voorwaarde te zijn geweest waarom hij ‘Fear Factor’ wel wilde presenteren.

“Ik weet hoe het gaat in Vlaanderen: tot op een bepaalde leeftijd ben je hot voor televisie en dan niet meer. Dan ben je alleen nog maar die ouwe vent. Ook Alex Agnew zal daaraan niet ontsnappen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Alex Agnew

Meer Over:

Alex Agnew Fear Factor