.
News Image

115.000 bezoekers voor Brussels Summer Festival

Topeditie Brussels Summer Festival.


Meer dan 115.000 festivalgangers voor het Brussels Summer Festival. Met de 10-DAY Passes die al vanaf de derde dag uitverkocht waren, een uitzonderlijke toestroom van bezoekers in de zaal La Madeleine en, net zoals in 2015, verschillende uitverkochte concerten, een gemoedelijke sfeer in crescendo tot op het allerlaatste moment, grootse artistieke prestaties…



In een bijzonder moeilijke context en soms met een fris herfstweertje zijn we toch in ons opzet geslaagd: verhoudingsgewijs evenveel volk trekken als vorig jaar (er was een avondprogramma op het Paleizenplein en één in La Madeleine minder) en een feestelijke editie zonder incidenten meemaken., klinkt het bij de organisatie. Die wist onder andere Balthazar, Lost Frequencies, Fun Lovin' Criminals, Dez Mona en Hooverphonic te strikken.



‘Dit jaar was gezien de gekende omstandigheden in Brussel een echte uitdaging, maar de teams van het BSF hebben alle veiligheidsaanbevelingen opgevolgd. De festivalbezoekers hebben zich er vlot aan onderworpen’, stelt Philippe Close, Voorzitter van het Brussels Summer Festival.