.
News Image

10.000.000 bezoekers voor Vengaboys

Vengaboys ontvangt in Australië de 10 miljoenste bezoeker.


The Vengaboys, als Europa's nummer 1 party-act touren ze al twintig jaar onafgebroken over de wereld. Met shows in meer dan 100 landen op 5 continenten hebben inmiddels ongekend veel fans de groep Vengaboys live meegemaakt.Op dit moment zijn Vengaboys in Australië en Nieuw Zeeland voor een uitverkochte tour van maar liefst 12 concerten. Na Auckland en Melbourne arriveert de Vengabus aanstaande vrijdag 4 november in Brisbane en reist uiteindelijk door naar Perth waar Vengaboys op zaterdag 12 november, bij de laatste show in Australie de 10 miljoenste bezoeker mogen verwelkomen. Hij of zij krijgt naast een uitgebreide meet en greet ook meteen een rol in de nieuwe video van de Vengaboys.
Kim Sasabone: Toen we bijna twintig jaar geleden onze eerste single uitbrachten hadden we nooit kunnen verwacht dat de Vengaboys een plekje in het publieke domein zouden weten te veroveren. Want waar we ook ter wereld komen, iedereen zingt onze liedjes nog steeds mee. Dat we binnenkort onze tien miljoenste bezoeker in de armen mogen sluiten is een nieuw hoogtepunt in de bijzondere geschiedenis van onze groep.
Eind jaren ’90 veroverden de Vengaboys de wereld met klassiekers als ‘We Like To Party (The Vengabus)’, ‘We’re Going To Ibiza’, ‘Shalala Lala’, ‘Up & Down’ en ‘Boom Boom Boom Boom’. Wereldwijde nummer 1 hits en ontelbaar veel gouden en platina albums waren het gevolg. In 1999 én 2000 won de groep de Conamus exportprijs. Inmiddels geeft de groep 150 optredens per jaar in binnen en buitenland.

Bio van Vengaboys

Meer Over:

Vengaboys