.
Lisa Gerlo
zaterdag 26 juni 2021

Zus van Juan Gerlo spreekt zich uit over relatiebreuk met Tinne Oltmans

"Daar ga ik me niet mee moeien”

Juan Gerlo en Tinne Oltmans leerden elkaar kennen op de set van Ghost Rockers en al snel sloegen de vonken over. Maar onlangs kwam er een einde aan hun relatie. Lisa Gerlo, de zus van Juan, geeft toe dat ze de breuk niet had zien aankomen…

“Door corona zagen mijn broer en ik elkaar wat minder, dus ik had lang niet door dat er moeilijkheden waren”, vertelt de actrice die we kennen uit de Ketnet-serie Campus 12 en de VTM-reeks De Buurtpolitie in Story. Haar broer is sowieso niet iemand die graag anderen belast met zijn problemen.

Lisa Gerlo geeft toe dat haar broer afziet van de relatiebreuk: “Als je zo lang samen bent geweest met iemand die je graag zag, dan doet zo’n breuk pijn en is er tijd nodig om alles een plek te geven.”

Momenteel is het nog veel te vroeg voor een nieuwe relatie, vertelt Lisa Gerlo in Story. “Daar ga ik me niet mee moeien. Trouwens, voor hem is dat nog veel te vroeg. En nee, ik ga mijn broer niet aan een lief helpen. Dat moet hij zelf oplossen. Ook heb ik geen idee wat voor type echt bij hem past”, klinkt het bij de actrice.

“Een nieuw lief of niet: ik hoop vooral dat hij snel weer gelukkig wordt”, klinkt het bezorgd bij Lisa Gerlo in Story.