.
Iedereen K3
woensdag 3 maart 2021

Zorgt het afscheid van Klaasje aan K3 toch nog voor problemen bij Studio 100?

“Ik besef dat mijn afscheid er nu wel écht aankomt.”

Al meer dan 20.000 mensen schreven zich in om Klaasje op te volgen als het nieuwe K3’tje. Nog tien maanden blijft Klaasje ‘de blonde van K3’ en de sympathieke Nederlandse beseft dat het einde met rasse schreden nadert.

“Ik besef dat mijn afscheid er nu wel écht aankomt”, vertelt Klaasje in Het Laatste Nieuws. In die tien maanden zal de uitgestelde theatertour ‘Dromen’ omgedoopt worden tot Klaasjes afscheidstour. Maar dan moet de coronacrisis evenementen wel weer toelaten. Maar daar wil Klaasje toch duidelijk over zijn…

In het laatste kwartaal van 2021 moet de zoektocht naar haar opvolger starten. “Die kan niet uitgesteld worden door corona, nee”, vertrouwt Klaasje met een klein lachje toe aan Het Laatste Nieuws.

Hoe Studio 100 dergelijke opdracht zal aanpakken is nog onduidelijk. Het zal afwachten zijn hoe de pandemie evolueert. Zeker is wel dat er zich voor K3 Zoekt K3 6000 meisjes inschrijven en de teller van de inschrijvingen nu al op 20.000 staat. Nog maar eens het bewijs hoe populair K3 nog steeds is.

“Het is ook een teken dat wij met z’n drieën echt aan de mensen getoond hebben hoe ons leven er als K3 uitziet. Anders zouden ze daar niet zelf in willen meestappen”, klinkt het bij Klaasje in Het Laatste Nieuws.