.
Lynn Van den Broeck
dinsdag 19 maart 2024

Zo 'weinig' verdient Lynn Van den Broeck bij Thuis

Lynn vertelt wat zij verdient.

Het ging maandagavond in 'De Tafel van Gert' over geld. Veel mensen doen mysterieus over hoeveel zij wel niet verdienen, maar na een vraag van de kijker gooide Lynn Van den Broeck haar loon bij 'Thuis' zomaar op tafel. Hoeveel verdient zij?

"Dat is moeilijk te zeggen, ik ben zelfstandige, dus dat is de ene maand al wat anders. Voor Thuis factureer ik ongeveer 3.500 euro per maand. Factureren dus, daar gaat nog vanalles af", vertelt de actrice. Het gaat dan om 7 of 8 draaidagen per maand, vult Lynn aan.

Helaas voor Lynn is dat geen nettoloon, er moet van die 3.500 euro dus best nog veel af. Ook zij moet sociale bijdragen betalen en ook de 'normale' belastingen komen nog een keertje langs. Van die ongeveer 500 euro per dag gaat dus nog héél veel af.

Maar honger moet Lynn wellicht niet lijden, want zij heeft natuurlijk ook nog andere inkomsten uit andere activiteiten, er is de B&B en ook manlief Mathias Vergels heeft nog een inkomen.

Zelfstandigen werken hard, verdienen soms veel, maar onderschat hun leven niet. En vergeet ook niet welke nadelen zelfstandigen hebben. Het is niet altijd zo rooskleurig dan de gewone mens in de straat denkt.

Bio van Lynn Van den Broeck