.
Herman Verbruggen
zaterdag 18 maart 2023

Zo was de eerste keer voor Herman Verbruggen

Het kwam later dan verwacht…

Herman Verbruggen herinnert zich nog levendig de eerste keer. “Daar had je bij moeten zijn! Het was een groots moment. Ik zat er al van mijn dertiende op te wachten, maar het kwam pas op mijn eenentwintigste”, vertelt Herman aan Het Laatste Nieuws.

Op de vraag met welke BV hij een nacht wil doorbrengen antwoordt hij nogal vaag. “Met een zangeres moet je de hele nacht zingen. Doe dus maar een filosoof, dan weet ik dat het interessant is. Etienne Vermeersch, helaas overleden, bood op zoveel vlakken inzicht. Als er een poster bestond van hem, hing die mijn kamer.”

Gezien zijn antwoord is zijn vrouw Petra dus wel nog even safe. Hij leerde haar kennen toen ze werkte als stagiair voor het tv-programma Kattekwaad, ondertussen 23 jaar geleden.

“Voor de briefing kwam ze met de redacteur bij me thuis. Hoe ze bewoog en wat ze uitstraalde: ik was meteen helemaal ondersteboven”, aldus Herman Verbruggen in Het Laatste Nieuws.

Herman dook recentelijk nog op in ‘The Masked Singer’ als ‘Skiwi’. Hij liet toch een paar traantjes toen hij er zo vroeg uit lag.