.
Roel Vanderstukken
dinsdag 6 juni 2023

Zo verliep eerste kennismaking tussen Roel Vanderstukken en zijn vrouw

“Behoorlijk indrukwekkend”

Roel Vanderstukken noemt zijn vrouw ‘de grote plus naast mijn min’. Hij is negatief, zij heel positief en dus vullen ze mekaar goed aan.

“Anne-Sophie is in 2008 op hoge hakken m’n leven binnengekomen. Ik zou die avond op stap gaan en liep nog vlug binnen bij de kapper. Zij had hetzelfde idee gehad.”, vertelt de acteur.

“Toen ik binnenkwam, stond ze dubbel geplooid met haar gezicht tussen haar enkels naar mij te kijken. Wat, eerlijk gezegd, een behoorlijk indrukwekkend beeld was”, bekent Roel aan Het Laatste Nieuws.

“Ik vroeg aan mijn kapper wie ze was, zij deed dat ook en eigenlijk was het al niet meer te stoppen. Elke keer als we elkaar in de daaropvolgende dagen of weken tegenkwamen, was het alsof iemand ons met een koord naar elkaar trok”, aldus Roel.

Volgens hem is het goed dat hij haar pas leerde kennen toen hij al een eind in de dertig was. “Ervoor was ik te hard met mezelf bezig. Ik moet daardoor heel veel mensen pijn hebben gedaan, maar ja hoe gaan zo’n dingen?”, vraagt Roel zichzelf af in Het Laatste Nieuws.

Download onze app voor Android of iOS