.
News Image

Zit Het Laatste Nieuws erop of niet? Wie is Day One?

De krant Het Laatste Nieuws onthult in de krant van dinsdag de vier namen van Day One.

De krant Het Laatste Nieuws onthult in de krant van dinsdag de vier namen van Day One. Met de titel "De maskers vallen af" trekt de krant onze aandacht. Zowat de helft van de VIPS-pagina moet eraan geloven. Kate Ryan, Babel, Netsky en Michael Schack zijn de vier mensen achter de maskers van Day One. Dat zijn de woorden van Het Laatste Nieuws.

Er circuleren al enkele weken namen van de mensen achter de maskers van Day One maar het bleef voorlopig bij gissingen. Toch zijn de journalisten van de grootste krant van het land er zeker van: het is Kate Ryan.
Aan haar zijde staat Babel die al jaren in de begeleidingsband van Kate Ryan zit. Hij zou de toetsenist van de groep zijn.
Ook Netsky zou in de groep zitten, al hebben de journalisten hier nog geen bewijs van.
In de drummer van de band menen de journalisten dan weer Michael Schack te herkennen, ooit nog de vriend van Kate Ryan en de drummer van Milk Inc, Kate Ryan en Netsky.

Michael Schack reageerde formeel tegenover onze redactie. "Ik ben er alvast écht niet bij, Boris Daenen (Netsky dus) ook niet. Wie aandachtig naar de tweede aflevering van zondag heeft gekeken ziet duidelijk een drummer met zwart haar onder zijn pet en een heel andere lichaamsbouw."
En daarmee lijkt de krant de bal mis te slaan, al spreek Schack zich niet uit over Babl en Kate Ryan. De krant heeft wellicht dus twee van de vier namen juist. Maar wie zijn die andere twee dan? Durf jij een gokje te wagen?

Download onze app voor Android of iOS