.
Julie Vermeire
vrijdag 5 november 2021

Zien we Julie Vermeire terug opduiken in ‘Dancing With The Stars’?

Ze licht een tipje van de sluier op

Er zijn ondertussen al wat namen bekend van deelnemers voor het nieuwe seizoen van ‘Dancing With The Stars’. Zo begeven onder andere Metejoor en Nina Derwael zich aan de danspakjes en danspasjes en hopen ze om James Cooke en Julie Vermeire te mogen opvolgen.

Die laatste zal ook nog te zien zijn in het nieuwe seizoen van het programma. “Maar ik mag daar nog niks over verklappen. Ik mis het dansavontuur enorm. Dankzij het programma leerde ik mezelf ook beter kennen. Ik was 21 en vrij verlegen, maar daar ben ik echt in opengebloeid. Ik ben een sterkere vrouw geworden.”

Julie zit boordevol toekomstplannen en daar hoort ook een nieuw seizoen van 'De Redders' bij. “Jammer van de reacties op het eerste seizoen, maar ach, het kan niet altijd positief zijn”, klink het bij Julie in Story.

Julie kijkt in ieder geval positief terug op haar acteerdebuut en houdt er alleen maar goede herinneringen aan over. “Ik heb gedaan wat ze van me vroegen. Ze zagen in mij een redster en ik heb die rol zo goed mogelijk proberen neer te zetten. Je kunt niet meer doen dan je best, en de rest zien we wel. Ik verwacht nooit het hoogste, want anders ben je achteraf misschien teleurgesteld. Dat het niet goed gescoord heeft, ligt niet aan de acteurs, vind ik. Soit, ik vond het een toffe opnameperiode. Ik heb er veel geleerd en ik heb er mijn lief ontmoet.”