.
Silvio Migliore
zondag 5 september 2021

Silvio Migliore (‘De Redders’): “Het was een risico”

Hij nam een groot risico....

Corona had een impact op het leven van heel Vlaanderen, ook op dat van 'De Redders' acteur Silvio Migliore. Hij en enkele familieleden werken allemaal in de evenementensector en kwamen dus lange tijd zonder werk te zitten. Daaruit ontstond het idee om een lunchbar te openen. “Een risico, maar het was het allemaal waard.”, vertelt Silvio over zijn lunchbar in Tv Familie.

Silvio is een bezige bij en heeft naast zijn lunchbar nog heel wat andere bezigheden. ’s Avonds shakete hij de lekkerste cocktails en hij trekt ook rond met zijn foodtruck langs de verschillende festivals. Daarbovenop komt nu nog eens zijn werk als acteur. Al ziet Silvio dat eerder als een hobby. “Het is iets waar ik met ambitie naar kijk. Ik volg acteerlessen en in januari trek ik misschien naar New York voor een bijkomende opleiding”. Acteren in 'Familie' of 'Thuis' is dan ook een grote droom van Silvio.

'De Redders' is een mooi opstapje naar een hopelijk mooie carrière voor Silvio. “Het was een leuke ervaring. Ik heb Nino met volle overgave gespeeld. De rol was me op het lijf geschreven. Ik leef net als hij dag per dag, legt zichzelf geen beperkingen in het leven, iets wat ik zelf ook niet doe”, aldus Nino.

Bio van Silvio Migliore