.
News Image

Zat Frieda Van Wijck ooit in de gevangenis?

U ziet het dinsdagavond op VTM.
Deze negen bekende Vlamingen zet presentatrice Rani De Coninck een avond lang in het gigantische spelbord van De Waarzeggers in de vijfde aflevering op dinsdag 3 februari 2015. De 22-jarige Eva De Clercq uit De Pinte en de 19-jarige Nick Rosseel uit Leuven doen een poging om de waarheid van de leugens te onderscheiden bij de vele uitspraken van De Waarzeggers, al is dat weer absoluut niet evident.

Zo brengt Kürt Rogiers kandidate Eva even van de wijs wanneer hij beweert dat vrouwen BH’s kopen in een te kleine maat in de hoop op een push up-effect. Marleen Merckx maakt de jonge Nick dan weer wijs dat bij zeepaardjes niet de vrouwen, maar de mannetjes zwanger worden. In een volgende ronde doet ze er een schepje bovenop door te stellen dat Niels Albert zijn vrijgezellenfeest vierde op het Schlagerfestival.

Regisseur Jan Verheyen is ervan overtuigd dat zijn bovenbuurvrouw in het raster Ann Van Elsen gebruik maakte van een paternoster om zich beter te concentreren bij het studeren. Chris Van Espen probeert de kandidaten dan weer te doen geloven dat de letters L&M in de tattoo op de rug van Kürt staan voor zijn voormalig favoriete sigarettenmerk. Maar Kürt heeft een zowaar nog straffer verhaal over zichzelf te vertellen. Kürt Rogiers: “Ik heb in Los Angeles ooit auditie gedaan voor een nieuwe, vaste rol in Mooi & Meedogenloos.” Zou dat waar zijn?

Zou Liesa Naert gelijk hebben dat Antwerpen de meest overspelige stad is van Vlaanderen? Zou het kunnen kloppen dat Marleen Merckx ooit naakt met Wendy Van Wanten op de set stond? Is het waar dat Frieda Van Wijck een nacht in de gevangenis doorbracht? En dat Chris Van Espen in één seconde een tand kan uitdoen?

De Waarzeggers, dinsdag 3 februari om 20.35 op VTM.