You are here

Zangeres OT stelt donderdagavond haar band voor in Antwerpsen

16/04/2019 10:00-

En jij kan erbij zijn!

Nu donderdagavond 18 april stelt de bijna 22-jarige zangeres OT haar live band voor. Voor de Deurnese Olivia Trappeniers begon het drie jaar geleden toen de stoelen draaiden in The Voice en ze werd opgepikt door Bent Van Looy.

Een paar maanden later kwam alles in een stroomversnelling toen ze als OT (oo-tee) deelnam aan MNM Rising Star. De jury koos voor haar als één van de drie finalisten uit zowat 800 jonge talenten. Het publiek volgde, want ze won overtuigend de wedstrijd. Regi was ook onder de indruk van haar talent en veelzijdigheid. Samen met OT nam hij ‘You Have A Heart’ op, een single die goed was voor massa’s airplay een gouden award en een nummer één-hit. Met ‘Where Is My Love?’ bevestigde OT de hooggespannen verwachtingen en scoorde ze opnieuw in de hitparades en playlisten.

De volgende ‘grote stap’ in haar succesvolle carrière wordt de showcase van nu donderdagavond in de Antwerpse Plein Publiek op Het Nieuwe Zuid. “Het is de gedroomde locatie om mijn band voor te stellen en het is meteen ook een prima opwarming voor Festival Aan Zee, waar ik zondag 28 april te gast ben. Dat is het begin van een goedgevulde zomer, die nog voorafgegaan wordt door nieuwe releases. De voorbije weken hebben we veel gerepeteerd, waardoor ik durf zeggen dat we klaar zijn voor donderdagavond. Het wordt mooi weer en dj Bros Bros zorgt ook nog voor de afterparty. Redenen genoeg om eens langs te komen”, zegt Olivia.

De laatste tickets voor het optreden van OT, nu donderdagavond 18 april in Plein Plubliek op het Het Nieuwe Zuid, bestel je op www.nextar.be/tickets

Gerelateerde bio's: