.
Kate Ryan
woensdag 1 februari 2023

Zangeres Kate Ryan openhartig over haar liefdesleven

Ze vertelt open over haar relatie met echtgenoot Kristof

Zes jaar geleden leerde Kate Ryan haar man Kristof kennen via een datingapp. Ze wendde zich tot zo’n app omdat ze naar eigen zeggen merkte dat ze in het gewone leven of tijdens het uitgaan geen eerlijke kansen kreeg.

In het dagelijkse leven botste ze namelijk altijd op twee soorten mensen, legt ze uit aan Het Laatste Nieuws: “ofwel was het: ‘Wauw, Kate Ryan, daar willen we rond hangen’, ofwel: ‘Oeh nee, toch niet Kate Ryan.’ Ik haatte dat. Dat heeft mij veel pijn en verdriet gekost.”

En dus besloot ze om zichzelf op een datingapp te zetten, weliswaar met een onduidelijke foto. Het leverde haar al snel een match op met haar toekomstige echtgenoot Kristof. De twee begonnen te chatten en in eerste instantie liet Kate hem zelfs geloven dat ze in de bloemenwinkel van haar vader werkte. Pas later, toen Kristof aan de telefoon opmerkte dat haar stem hem bekend in de oren klonk, onthulde ze wie ze was.

“Maar ik sta met mijn voeten op de grond”, zei ik. “Ik ben echt maar een hele gewone,” waarna alsnog enkele dates volgde en het uiteindelijk ‘koekenbak bleek te zijn. Ondertussen zijn de twee zelfs al een drietal jaar getrouwd.

Over hoe ze het leven als getrouwde vrouw ervaart is Ryan erg openhartig: “Gaat die relatie altijd goed? Nee. Mensen zouden daar soms wat eerlijker in moeten zijn, vind ik. Het is soms struggelen en wroeten en uit balans zijn, maar dan probeer je de puzzel opnieuw te leggen. En als dat lukt, geeft het weer des te meer voldoening.”

Bio van Kate Ryan

Meer Over:

Kate Ryan