.
Yves Segers
dinsdag 17 september 2019

Yves Segers teleurgesteld in Christoff

Yves Segers: “Christoff was mijn eerste grote liefde”.


Christoff liet tijdens Gert Late Night al vallen dat hij ooit een relatie had met Yves Segers en nu doet ook Yves Segers zijn verhaal in Dag Allemaal. “Christoff was mijn eerste grote liefde,” onthult de zanger.

“Na een opname van Tien Om Te Zien heb ik Christoff een lift gegeven naar huis. Omdat het erg mistig was, stelde hij voor om bij hem in de kamer een matras op de grond te leggen zodat ik kon blijven slapen. Maar ineens zei hij: ‘Zullen we nog wat spelletjes spelen?’” onthult Yves Segers in Dag Allemaal. De zanger geeft toe dat hij zich al langer aangetrokken voelde tot Christoff maar dat hij vrij laat uit de kast is gekomen. Toch was Christoff zijn eerste grote liefde… En hun relatiebreuk was een bittere pil om slikken…

“Christoff was snel aan vernieuwing toe, dus na een paar maanden was het al gedaan. Ik heb daar van afgezien, want voor mij was het een serieuze relatie. Maar het leven gaat zijn gang, hé. Een relatie kunstmatig in leven houden heeft geen zin,” klinkt het bij Yves Segers in Dag Allemaal.