.
News Image

Wouter Hendrickx ruilt cordon voor romantiek in Plan Bart

Romantische film voor het eerst op Vlaamse tv.
Op zondag 18 september stapt Wouter Hendrickx, ofwel Inspecteur Jokke, even uit het besmette cordon om de romanticus in zich naar boven te halen. Hij kruipt in de huid van Alex in de Vlaamse romantische komedie Plan Bart, die voor het eerst te zien is bij VTM.

Je bent een vrouw van 34 en wil dolgraag een kind. Alleen: je grote liefde Alex (Wouter Hendrickx) hoort jouw biologische klok niet. In die benarde situatie bevindt Sarah (Wine Dierickx) zich bij aanvang van de film. Als Sarahs ex Bart (Jeroen Perceval), de eeuwige vrijgezel, plots opdaagt en geld nodig heeft voor het WK Luchtgitaar, dringt plan B zich op. Sarah overtuigt Bart om haar zwanger te maken in ruil voor een som geld. De afspraak is duidelijk: zeven keer met elkaar naar bed, om elkaar daarna nooit meer te zien…

Plan Bart is het debuut van regisseur Roel Mondelaers, die ook mee schreef aan het scenario van de VTM-reeks Connie & Clyde en de film Welp. In Plan Bart komt heel wat Vlaams talent aan bod zoals onder meer Wine Dierickx (Loft; Het Varken van Madonna), Wouter Hendrickx (Cordon; De Helaasheid der Dingen), Jeroen Perceval (Rundskop; D’Ardennen) en Eva Van Der Gucht (Den Elfde van den Elfde; Connie & Clyde). Ook Charlotte Timmers (Vermist), die dit najaar deel zal uitmaken van de vaste cast van Wat Als?, vertolkt een bijrol in de komedie.

Plan Bart, zondag 18 september om 20.35 op VTM.

Bio van Wouter Hendrickx, Jeroen Perceval, Wine Dierickx en Roel Mondelaers