.
Wout Bru en Natassia
zaterdag 25 februari 2023

Wout Bru: “Mijn kind gaat sterven”

Het was grote paniek

Een drietal maanden geleden werden Wout Bru en Natassia de trotse ouders van een tweede dochtertje Beau. Zij waren intens gelukkig met hun tweede kindje, al vielen ze snel van hun roze wolk af.

Beau bleek namelijk besmet te zijn met het RSV-virus. “Drie weken na de bevalling begon ze vreemd te ademen, alsof ze geen lucht meer kreeg. Ik had meteen door dat het niet goed was en we zijn naar het ziekenhuis gereden. Daar hebben ze tests gedaan waaruit bleek dat RSV had”, vertelt Bru aan Dag Allemaal.

En dat was voor het koppel toch even een momentje van een raar besef. Net zoals iedereen vinden ze het verschrikkelijk als iemand sterft aan kanker of door de aardbeving in Turkije, maar gaat het leven verder. Maar als iets in hun eigen kring gebeurt, beseffen ook zij dat iedereen kwetsbaar is.

“Beau kreeg eerst extra zuurstof in het ziekenhuis in Antwerpen. Ik ben toen terug naar Durbuy vertrokken, want het was de drukste periode van het jaar. Maar toen kreeg ik plots telefoon van Natassia dat Beau naar het ziekenhuis in Brussel moest omdat alle plekken op intensieve in Antwerpen bezet waren.”

Wout heeft geen moment getwijfeld en is meteen in de wagen gesprongen. “Op dat moment denk je: ‘Ze gaat sterven, we gaan ons kind verliezen’”

Bio van Wout Bru

Meer Over:

Wout Bru