.
News Image

Woensdag in Beste Kijkers

Nathalie Meskens pakt uit met nieuwe trofee die verdacht veel lijkt op Ben Crabbé.
In navolging van de Oscars introduceert Nathalie Meskens op woensdag 2 maart 2016 in Beste Kijkers haar eigen prestigieuze televisieprijs: de Ben Crabbéker. Die award gaat uit naar de flauwste mop van de week en de winnaar ontvangt een uniek beeldje waarop Ben Crabbé, dé grootmeester in het genre, prijkt. De voorbije week werden op de Vlaamse televisie alvast talrijke flauwe moppen vertelt. In de running zijn onder andere Bent Van Looy, Jeroen Meus en Kürt Rogiers. Wie kan zijn mop verzilveren met de allereerste Ben Crabbéker?

Vaste kijkvrienden Tine Embrechts en Sven De Ridder krijgen deze week bezoek uit muzikale hoek. Tine wordt bijgestaan door radiomaker Sam De Bruyn, die Studio Brussel vorige zomer inruilde voor Qmusic. Sven mag rekenen op Clouseau-gezicht Kris Wauters. Zijn deze twee muziekkenners ook op de hoogte van wat er zich afspeelt in de wereld van de televisie?

De televisiekennis van het panel wordt onder andere getest in de ‘Waar kijken ze naar’-ronde. De kritische kijkers zijn ditmaal geen Bekende Vlamingen, maar gewone wielerfanaten. Tijdens de ‘71ste Omloop Het Nieuwsblad’ voorzagen zij enkele televisieprogramma’s van ongezouten commentaar. Aan het panel om te achterhalen naar welke programma’s zij keken.

In het finalespel ontvangt Nathalie deze week niet één, maar twee gasten. Ze krijgt namelijk gezelschap van de zwangere Liesa Naert. Samen presenteren ze programma’s van vroeger en nu. Zo kan Nathalie haar meesterlijke imitatie van Annemie Struyf nog eens bovenhalen en gaat Liesa op consultatie in de ‘Wellnesskliniek’ van Jeff Hoeyberghs. Verder belanden Nathalie en Liesa op het zwoele ‘Temptation Island’ en brengen ze een treffende imitatie van ‘Debby & Nancy’ – al zorgt de precieze rolverdeling voor wat problemen…

Beste Kijkers, woensdag 2 maart om 21.25 op VTM.

Download onze app voor iOS of Android