.
News Image

Woensdag in Beste Kijkers

Woensdag weer een fijne aflevering van Beste Kijkers.
Op woensdag 24 februari 2016 keert Jos Claus, de hypnotiseur die mensen de zotste dingen deed doen in het VTM-programma ‘Ik weet wat je deed’ uit 2010, even terug naar het scherm. In Beste Kijkers moeten de twee panels hem zien te herkennen in een line-up van vier personen in de ronde ‘Waar is de tijd?’. Hun zoektocht wordt extra moeilijk wanneer blijkt dat de échte Jos de figuranten heeft gehypnotiseerd zodat ze denken zelf Jos te zijn. Onder hypnose wanen ze zich zelfs in de finale van The Voice, dansen ze in So You Think You Can Dance en worden ze verliefd op Tine.

In deze derde aflevering zijn het acteur en muzikant Bert Verbeke en stand-upcomedian Kamal Kharmach die aan de zijde zitten van kijkvrienden Sven De Ridder en Tine Embrechts. Met veel plezier wordt de vangst van de afgelopen televisieweek besproken, die de gebruikelijke hoeveelheid wenende kinderen, zich versprekende Hollanders en loslippige celebrities bevat.

In de finale zien de kijkers Rob Vanoudenhoven aan het werk. Hij geeft een bloemlezing van zijn eigen televisiewerk, wat tot een nostalgische televisietrip van de laatste 15 jaar leidt.

En hoe zit dat met de foto van een 14-jarige Sven en de knijpgrage Elton John? Nathalie vond een foto vanuit een andere hoek, maar wie kneep nu precies in wiens poep?

Beste Kijkers, woensdag 24 februari om 21.25 op VTM.

Download onze app voor iOS of Android