.
Will Tura bij Jan Jambon
dinsdag 12 juli 2022

Will Tura krijgt ereteken van Jan Jambon

Dat werd tijd!

Volgende maand mag Will Tura 82 kaarsjes uitblazen en dat vond Jan Jambon het ideale tijdstip om Will Tura een ereteken te geven. Maandag werd de zanger samen met onder andere Seppe Nobels bij Jan Jambon op de koffie uitgenodigd.

Het Feest van de Vlaamse Gemeenschap is ieder jaar een hoogdag voor enkele Vlamingen. De Vlaamse regering zet dan mensen of organisaties in de bloemetjes. Voorwaarde is wel dat je in het verleden een groot verschil hebt gemaakt voor heel wat mensen. In het geval van Will Tura is dat meer dan duidelijk, hij heeft heel wat mensen veel plezier bezorgd tijdens de vele optredens.

“Officieel ben je er een tijdje geleden mee gestopt, maar je zal voor altijd voortleven in de hoofden van miljoenen Vlamingen voor wie je een absoluut icoon bent geworden”, reageerde Jan Jambon die toegagn dat hij fan is van de muziek van Will Tura.

Eigenlijk is het best wel jammer dat Will Tura tot nu op dit ereteken heeft moeten wachten, Will Tura verdiende dit ereteken jaren geleden al. Waarom de Vlaamse regering tot nu heeft gewacht om de zanger te ere is niet duidelijk.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Will Tura en Jan Jambon

Meer Over:

Will Tura Jan Jambon