.
Ianthe Tavernier
woensdag 8 december 2021

Wie zien we niet in seizoen 14 van De Buurtpolitie?

Minstens drie personages niet in seizoen 14.

Maandag maakten wij al bekend dat Loes Van den Heuvel de nieuwe burgemeester zal spelen in ‘De Buurtpolitie’. Zij is niet de enige nieuwkomer in seizoen 14 van de scripted realityreeks. Maar er zijn helaas ook mensen die we in seizoen 14 niet zullen zien.

Floor Lommelen zal normaal gezien niet in de reeks te zien zijn. De reden? De drukke agenda van actrice Ianthe Tavernier. Zij presenteert bij Pickx+, speelde mee in Daens, had repetities voor ‘The Sound Of Music’ en ‘Legally Blonde’ en dat alles viel niet te combineren met ‘De Buurtpolitie’. Misschien bellen de makers haar straks toch nog op, want Ianthe kreeg vorige vrijdag te horen dat ‘The Sound Of Music’ door het ingaan van de nieuwe coronamaatregelen uitgesteld werd. Misschien is er nu wél tijd?

Ook Nour Jacobs zien we normaal zien niet in seizoen 14 van ‘De Buurtpolitie’. Actrice Idalie Samad had ook een drukke agenda en daar nog eens opnames voor ‘De Buurtpolitie’ bij nemen, dat viel blijkbaar niet te combineren.

Maar het strafste verhaal is toch wel dat van Junes Lazaar. Hij speelde eerder de rol van Sami in ‘De Buurtpolitie’. De acteur kreeg dit najaar telefoon met de vraag of hij zich vrij wou houden voor ‘De Buurtpolitie’. De acteur keek er echt wel naar uit om terug aan de slag te gaan en zijn collega’s terug te zien. Maar amper enkele weken later kreeg Junes een koude douche over zich heen: Sami zou niet meer in ‘De Buurtpolitie’ te zien zijn.

Het belooft een zware periode voor de commissaris te worden. Hij kan maar op een deel van zijn korps rekenen. Roger Berckmans kennende zal hij daar wel een goede uitleg voor hebben en zal hij roeien met de riemen die hij heeft.
Gelukkig krijgt hij ook enkele nieuwe krachten binnen het korps, maar daarover lees je later meer.

Download onze app voor Android of iOS