.
News Image

White Lies komt naar de AB

White Lies begin 2019 in de AB te Brussel.


Als erfgenamen van Joy Division en Echo & The Bunnymen, gelden de Britten van White Lies als een belangrijke speler van de internationale indierockscene. Dat gaan ze opnieuw bewijzen met een vijfde album, dat uitkomt in het voorjaar van 2019! Aan dat goede nieuws koppelt de band ook een grootse tournee, die hen op 20 februari naar het podium van de Ancienne Belgique brengt!


White Lies maakte vandaag zelf het goede nieuws bekend via Twitter. Hun vijfde album, getiteld ‘Five’, is voorzien voor 1 februari 2019. In navolging van ‘Friends’ uit 2016, zal deze nieuwe release de fans verrassen met negen nieuwe nummers die trouw blijven aan hun unieke stijl, gedragen door single “Time To Give”. Een heerlijke eerste track vol melancholie, met uiteraard de vertrouwde synth-melodie. ‘Five’ omvat sfeervolle ritmes gedrenkt in de donkere en krachtige stijl die het Engelse trio zo typeert. Het unieke stemgeluid van de charismatische Harry McVeigh, ondersteund door zijn twee kompanen Charles Cave op bas en Jack Lawrence-Brown op drums, blijft een onaantastbaar succesrecept.


Ontdek White Lies live in het intieme kader van de AB met hun nieuwste album en hun grootste hits, op woensdag 20 februari 2019! Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 21 september om 10u.

Bio van White Lies

Meer Over:

White Lies