.
Frans Bauer
dinsdag 19 maart 2019

Frans Bauer toegevoegd aan affiche Vestrock in Hulst

Festival programmeert na Gers Pardoel nu ook Frans Bauer.

Met veel plezier maken de organisatoren weer 12 nieuwe namen voor onze jubileumeditie op 31 mei, 1 en 2 juni 2019 bekend: White Lies (UK), Frans Bauer, Bizzey, Mental Theo, Famke Louise, King Kong Company (IRL), Merol, Moncrieff (IRL), Evil Invaders (BE), Fata Boom, Nona, Rave van Fortuin.

Hierover zeggen de mensen van Vestrock: In 2014 gaf White Lies op ons vijfjarig jubileum een legendarisch goed optreden en we zijn blij dat we deze Britse indie postpunkband, met een nieuw album op zak, opnieuw mogen verwelkomen. Frans Bauer doet elk jaar maar een beperkt aantal rockfestivals. We zijn er trots op dat de goedlachse zanger dit jaar op de Vestrock weide staat, waar Heb Je Even Voor Mij ongetwijfeld voor een glimlach zal zorgen, ook bij de rockers.
Vorig jaar stond Bizzey nog op Vestrock junior, dit jaar staat hij op de vrijdagavond. Zijn laatste single, Hij Is Van Mij (met Kris Kross Amsterdam en Maan) staat al 12 weken op 1 in de Top 40. Ook Ierlands beste live act, King Kong Company, keert terug naar Vestrock. Met hun opzwepende elektropop met beukende synths en sterke podiumpresentatie pakte King Kong Company de TENT al twee keer volledig in.
Na dé viralhit van 2018, Lekker met de meiden, kun je niet meer om Merol heen. Deze popster maakt ondeugende synthpop, is een tikkeltje ordinair en houdt ervan om uit te dagen met haar teksten. Na drie uitverkochte shows in Paradiso in maart treedt ze in Hulst voor het eerst op in Zeeland. De Neo-noir van Moncrieff, de voormalige achtergrondzanger van Adèle, was weergaloos op Eurosonic en wij zijn er zeker van dat hij, net als Nona, Vestrock helemaal zal inpakken.

Eerder kondigde Vestrock al Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, Triggerfinger, Gers Pardoel, Blaas of Glory, Black Honey, Davina Michelle, Navarone, Joost, Donnie en nog vele andere namen aan. Er volgen de komende tijd nog meer namen voor de jubileumeditie van Vestrock en Vestrock Junior.

Vestrock 2019 kaartverkoop is gestart. De kaartverkoop voor Vestrock 2019 gebeurt via de website van het festival en fysieke adressen in Zeeuws Vlaanderen. Vestrockis op een eiland waardoor het aantal beschikbare kaarten net als andere jaren beperkt is.