.
News Image

Wesley Sonck presenteert op VTM

Promotie voor Wesley Sonck.
In de vierde aflevering van Zijn er nog Kroketten? op dinsdag 29 december 2015 staat Wesley Sonck voor de allereerste keer in zijn leven als presentator aan de aftrap van een spelprogramma. 2015 was het jaar dat de Rode Duivels zich voor het EK plaatsten én het tot nummer 1 op de FIFA-Ranking schopten. Marieke Vervoort werd wereldkampioen in Qatar, Delfine Persoon verdedigde met succes haar wereldtitel, Georges Leekens verstuurde géén sms en de Nederlanders gaan niet naar het EK! Het was een geweldig sportjaar waar teamcaptains Guga Baúl en Ruth Beeckmans samen met Karl Vannieuwkerke en Niels Albert met veel grinta op terugblikken. Want het blijft een wedstrijd met als inzet: een jaar lang gratis kroketten…

TEAM 1: GUGA BAUL EN KARL VANNIEUWKERKE
Zeggen dat Karl Vannieuwkerke het gewoon druk had in 2016 is een understatement. Naast de prestaties van de Rode Duivels was er natuurlijk ook een Tour die gereden moest worden én de Belgische mannen die de finale van de Daviscup speelden én AA Gent die zich voor de eerste keer kampioen van België mocht noemen, naast verschillende andere sportieve hoogtepunten en medailles van onze landgenoten. Kortom, Karl wist zich bezig te houden dit jaar. Maar 2016 belooft nog drukker te worden met als hoogtepunt een Olympische sportzomer. Samen met Guga strijdt dit sportbeest voor de overwinning!

TEAM 2: RUTH BEECKMANS EN NIELS ALBERT
Ex-veldrijder Niels Albert werkte dit jaar als ploegleider met de renner van het moment: Wout Van Aert, en greep eveneens als ploegleider net naast de wereldtitel, meteen zijn grootste teleurstelling van het jaar. Zijn teamcaptain Ruth Beeckmans zal er alles aan doen om hem op te vrolijken door samen voor de hoofdprijs te crossen.

SPELRONDES DRIJVEN DE COMPETITIE OP DE SPITS
In de fotoronde ‘Het laatste jaar van Sven Nys’ moeten Guga, Karl, Ruth en Niels BV’s en personalities herkennen die een keertje - van te dichtbij - naar de cross zijn gaan kijken. Want iedere sportliefhebber weet dat als je te dicht bij de renners wil zijn, je gewoon vol modder hangt.
In de furieuze captainsronde ‘Guy is boos’ omschrijven Ruth en Guga tv-programma’s alsof de Griekse premier Tsipras opnieuw een bolwassing van Guy Verhofstadt krijgt in het Europees parlement.

Weten de panels waarmee de ‘Jan met de Pet’ van deze week de (inter)nationale krantenkoppen haalde en wie kan de zenuwen in bedwang houden tijdens de laatste ronde? Gelegenheidspresentator Wesley Sonck staat voor de loodzware opdracht om deze competitiebeesten in toom te houden.

Zijn er nog Kroketten, dinsdag 29 december om 20.35 op VTM.