.
News Image

Wendy Van Wanten zoekt een nieuwe man

Nieuwe versie van Wie Wordt De Man Van Wendy?



 


Zit er een haar in de boter tussen Wendy Van Wanten en haar partner Frans? Het is ondertussen 12 jaar geleden dat zij via het VTM-programma Wie Wordt De Man Van Wendy haar levenspartner vond en later dit jaar komt er een nieuwe editie. Niet op tv maar wel in het theater. En deze keer is het geen realiteit maar wel fictie. Wendy Van Wanten gaat zichzelf spelen in de theaterversie van Wie Wordt De Man Van Wendy? Dat schrijven de kranten van Mediahuis donderdag.



Iedereen heeft destijds met ingehouden adem de zoektocht van Wendy naar een man gevolgd in het succesvolle TV-programma “Wie wordt de man van Wendy”. Het stuk start op een cruciaal moment waarop de winnaar bij haar intrekt. Alle ingrediënten lijken aanwezig voor een perfect gelukkige en vooral rustige toekomst. Maar is dat wel zo ? Want waarom duikt die ene jongere kandidaat steeds opnieuw op ? En als de producer van de show ook nog eens een vervolg wil draaien om aan Vlaanderen te tonen hoe het nieuwe leven van het koppel er uit ziet, loopt die al helemaal in de weg. En dan hebben we nog niet gehad over het huwelijksaanzoek ...



Ingrediënten genoeg dus voor een hilarische rollercoaster aan misverstanden en komische situaties. Naast Wendy Van Wanten doen Andy Peelman en Karel Deruwe mee in de theaterversie die vanaf 11 oktober van dit jaar in het Fakkeltheater te zien zal zijn. De rest van de cast ligt nog niet vast. Het is niet voor het eerst dat Wendy in het theater staat maar dit najaar gaat Wendy voor het eerst gewoon Wendy Van Wanten spelen in een theaterstuk. Wendy is blij dat theaterproducent Uitgezonderd haar die kans geeft. Enkele weken geleden was Wendy nog in het programma van James Cooke en Gert Verhulst te zien. “Een avontuur dat ik durf aangaan omdat James Cooke de producent is”, vertelt Wendy in Gazet Van Antwerpen. “Ik leerde hem veel beter kennen op de boot tijdens Gert Late Night en het klikte enorm tussen ons”, glundert Wendy.