.
Wendy Van Wanten
zaterdag 27 november 2021

Wendy Van Wanten gaat Gunther Levi missen: “hij kan nog terugkeren”

Ze is een trouwe fan van de soap

Er zijn maar weinig mensen die akkoord gingen met de beslissing van de makers van 'Familie' om Gunther Levi uit de reeks te schrijven. Zowel onbekend als bekend Vlaanderen lieten van zich horen op sociale media en drukten hun ongenoegen uit over het onverwachtste ontslag van Gunther. Dat doet ook zangeres Wendy Van Wanten in Story.

“Dit had ik totaal niet zien aankomen. Ik ga Peter echt wel missen. Het is altijd zo’n brave man die altijd klaarstaat voor iedereen, en dat maakt hem ook zo geliefd bij de kijkers. Hopelijk is zijn vertrek niet definitief en keert hij later nog eens terug.”

Er heerst nog onduidelijkheid of Peter zal sterven in de reeks of niet. Maar ook daar heeft Wendy al een oplossing voor gevonden. “Hij kan nog altijd terugkeren als de tweelingbroer van Peter”, lacht ze.

Van Wanten begrijpt dat er verjonging nodig is om de reeks fris en spannend te houden. Maar ze kan niet ontkennen dat ze het jammer vindt dat leeftijd zo’n belangrijke rol speelt. “Het is niet omdat je jaren ervaring hebt, dat je aan de kant moet worden geschoven omdat je een bepaalde leeftijd hebt. Dus laat ons hopen dat niet alle oudgedienden aan de kant worden geschoven. Er moet voor iedereen wat wils zijn. Het is en blijft een familie hé, met een jongere en nieuwe generatie.”

Download onze app voor iOS of Android