.
News Image

Wendy Dirven uit Blind Getrouwd klaar voor een nieuw begin

Zij stopt met vliegen en kiest voor nieuwe uitdaging.


Een tijdje geleden kondigde Wendy Dirven aan dat zij zichzelf aan het heruitvinden was. Ondertussen is duidelijk wat zij gaat doen. De afgelopen weken was zij opvallend afwezig op de sociale media. Ik had wat tijd en ruimte nodig omdat ik een heel belangrijke beslissing moest nemen: of dat ik zou blijven vliegen of niet. Ik heb besloten om te stoppen met vliegen. Ik heb dat enorm graag gedaan, heb er zoveel uit geleerd. Ik had zoveel fijne mensen leren kennen, ik ben zo dankbaar dat ik die job heb mogen doen.



Wendy heeft de afgelopen jaren de wereld rond gevlogen, mocht samen met haar collega's heel wat mooie steden ontdekken tijdens de stops en genoot van de zalige apero's. Maar er was een keerzijde aan de job van stewardess. Door de coronaperiode heb ik ook beseft hoe vermoeid mijn lichaam altijd was, hoe verstrooid ik altijd was door het slaaptekort en dat wil ik niet meer. Ik wil met m'n volle aandachtleven en aanwezig zijn. We zouden bij de luchtvaartmaatschappij in de toekomst nog harder moeten werken, nog meer uren moeten vliegen, minder stops in het buitenland ook....



Maar wat gaat Wendy Dirven nu eigenlijk doen? Wel, ik ga dus coachen, ik heb me de laatste maanden bijgeschoold. Ik hoop binnen een tweetal maanden te kunnen opstarten als alle administratie op punt staat.


Bio van Wendy Dirven