.
News Image

Welke actrice is er zaterdag getrouwd?

We gingen zaterdagochtend naar het huwelijk van een bekende actrice.

 


Zaterdagochtend 14 mei 2016 is een bekende actrice getrouwd. Herkent u haar nog? Op de foto zou je Margot Neyskens moeten herkennen. Zegt die naam u nog iets? Margot Neyskens was van september 1991 tot in de lente van 2000 te zien in Wittekerke. In die populaire reeks van VTM was ze Klaartje Op De Beeck.

Klaartje was in de reeks de dochter van Frank en Nellie, gespeeld door Marc Coessens en Greet Rouffaer. De rol van Klaartje werd van 2004 tot in het voorjaar van 2007 hernomen door Margot Neyskens.



In 2006 rolde ik in de politiek tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in Lovendegem. Ik werd er OCMW-raadslid en daarna gemeenteraadslid voor Open Vld. Ik was zodanig gebeten door de politieke microbe dat ik spontaan solliciteerde voor een functie als eindredacteur op het partijkwartier, waar ik vier jaar werkte. Sinds september 2013 ben ik actief als adjunct-woordvoerder van Alexander De Croo, schreef Margot een tijdje geleden op haar website. In 2014 werd Neyskens de woordvoerder van Bart Tommelein.



Margot: Ik heb samen met mijn vriend Steven twee zoontjes, Arjen en Eliah. Voor ik hem leerde kennen had Steven al drie kinderen uit een vorige relatie. Marjolijn, Matthijs en Servaas wonen de helft van de tijd bij ons.