.
Pieter Aspe
maandag 8 november 2021

Weduwe Pieter Aspe: “Ik stuur hem nog af en toe een sms’je”

Ze heeft het nog steeds erg moeilijk

Het was onlangs 1 november, een dag waarop we nog eens extra terugdenken aan al onze dierbare naasten die we zijn verloren. Op 1 november 2021 was het exact een half jaar geleden dat Vlaanderen afscheid moest nemen van één van zijn populairste schrijvers: Pieter Aspe.

Partner Tamara Hanegraaf en Pieter hadden nog maar 3 jaar een relatie, maar het waren enkele van de schoonste jaren van hun leven. “Pitou heeft me zoveel zelfvertrouwen gegeven, daar zal ik hem eeuwig dankbaar om zijn. Bij mij kwam hij helemaal los. Ik herinner me nog dat hij een keertje begon te strippen. Of wilde paaldansen in de garage. En in de badkamer dolden we vaak met de bus scheerschuim. Telkens lagen we in een deuk”, denkt Tamara met goede herinneringen terug aan Pieter in Story.

Zijn dood mag dan wel een half jaar geleden zijn, Tamara voelt zich nog lang niet terug de oude. “Ik ben altijd blij als het donker wordt. Dan is de dag alweer bijna voorbij. Ik wil Pitou ook nog niet loslaten. Ik zie hem in elk vlindertje dat voorbij fladdert. Tijdens mijn wandelingen met ons hondje, op de vensterbank, laatst zelfs op mijn vinger… ik stuur ook nog veel sms’jes naar mijn ‘Pieter in de hemel.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Pieter Aspe

Meer Over:

Pieter Aspe