.
Pieter Aspe
vrijdag 5 augustus 2022

Weduwe Pieter Aspe kreeg teken van Pieter

En dat in een speciale vorm.

14 maanden geleden overleed schrijver Pieter Aspe. Zijn boeken waren altijd erg geliefd bij het Vlaamse publiek, en de man was ook een graag geziene gast op boekenbeurzen. Maar hij was vooral graag gezien door Tamara, zijn vrouw.

“Ik heb aanvaard dat hij er niet meer is en dat hij niet meer terugkomt. Ik word wel al wekenlang achtervolgd door een vlinder wanneer ik ga wandelen met hond Nouki. Voor mij is dat het bewijs dat Pieter nog niet helemaal is overgegaan naar de andere kant en hij nog steeds over mij waakt”, zegt ze in Dag Allemaal.

Tamara heeft lang met het idee rondgelopen om terug naar Mol te verhuizen, waar ze oorspronkelijk vandaan komt. Maar ze moet toegeven dat ze graag in Brugge woont en hier toch wel gewoon wil blijven wonen.

“Ik heb hier intussen goede vrienden gemaakt. Ik noem hen mijn beschermengelen. Ik kom terug onder de mensen en geniet weer van de gezelligheid.”

Maar een nieuwe man in haar leven, daar is ze nog niet aan toe. “Het voelt alsof mijn hart niet langer op slot zit, al is het nog te vroeg voor een relatie. Als het ooit zover komt, zal ik daar wellicht veel commentaar op krijgen. Maar ik weet dat Pieter niet gewild zou hebben dat ik de rest van mijn dagen alleen blijf.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Pieter Aspe

Meer Over:

Pieter Aspe