.
News Image

Wauters Vs Waes maat voor niets

Tom Waes daagt non-believer uit.

De uitzending van Wauters Vs Waes leverde buiten een mooie aflevering van het programma geen punten op voor Tom Waes en Koen Wauters. Beiden durfden de uitdaging van van een 20 meter hoge cliff te duiken niet aan.

De twee kregen als opwarmer voor de uitdaging een prachtig zicht aangeboden in de gondel van een brandweerladder en hingen boven het water. Toen kon er nog gelachen worden maar dat veranderde vrij snel toen Koen te horen kreeg dat hij in het water moest duiken. Koen ging thuis toch maar informeren of hij deze uitdaging mocht doen maar Valerie was er zeker van dat hij dit niet zou doen. Bij Tom Waes zijn gezin waren de meningen verdeeld maar Tom laat zich niet snel doen en smeet zich volledig.

De twee begonnen al snel te trainen om de uitdaging tot een goed einde te brengen. De twee reisden heel wat af en kregen zelfs met de politie te maken omdat Koen een te zware voet had. Het fragment met geluidsman Pascal washilarisch.
Koen vroeg zich meermaals af of hij de sprong écht wel zou doen. Duiken en water waren net de dingen die hij absoluut niet zag zitten. Maar Koen beet door en bleef trainen. Stelselmatig werden de sprongen vanop grote hoogte uitgevoerd, zelfs door Koen. Maar ook Tom Waes liet zich volledig gaan. Tot het moment dat het zover was. Koen zag het niet zitten om de ultieme sprong te wagen en Tom was niet in staat om te springen omwille van een kwetsuur. Hij kreeg echter uitstel en mocht de sprong enkele weken later doen. Maar Tom besloot om de sprong dan toch niet uit te voeren waardoor de vijfde aflevering met dezelfde stand eindigde als aflevering 4.

Maandagavond na de uitzending waren Tom en Koen trouwens te gast in Café Corsari om het over de eerste vijf afleveringen te hebben. Daarin nam Tom Waes even het woord en daagde de persoon die de kettingbrief over het bedrog bij de eerste uitdaging - de fietstocht van Bordeaux naar Parijs - uit om zich bekend te maken en de uitdaging samen aan te gaan. "Mailen kan naar info@wautersvswaes.be", vertelde Tom Waes. De fiets zou in Bordeaux klaar staan en zowel Koen als Tom zouden de hele afstand opnieuw afleggen maar dan samen met de persoon die beweert dat de twee niet de volledige afstand hebben afgelegd. Tom hoopt dat de anonieme man/vrouw van zich laat horen maar eerlijk gezegd twijfelen wij of die persoon nu het lef zal hebben om van zich te laten horen.