.
News Image

Wauters Vs Waes een maat voor niets

Er werden maandag weer geen punten uitgedeeld tijdens Wauters Vs Waes.

Er werden maandag opnieuw geen punten uitgedeeld tijdens Wauters Vs Waes. Volgende week vallen er twee punten te winnen en dat betekent dat zowel Koen als Tom nog kunnen winnen, tenzij er om de één of andere reden toch maar één punt zou verdeeld worden waardoor het toch nog tot een gelijke stand zou kunnen komen in Wauters Vs. Waes.

Tom en Koen werden uitgedaagd door Evy Gruyaert. De opnames dateren nog van voor de periode dat Evy voor VIER werkte en dus moeten de opnames die we maandag te zien kregen al van voor 1 september 2013 dateren. Bij de start van Wauters Vs Waes werd gezegd dat er nog twee afleveringen niet opgenomen waren, dus is het volgens ons bij deze bewezen dat de makers de afleveringen naar eigen believen - en om de spanning erin te houden - verdeeld hebben. Wat er ook van is (of niet is), we kregen maandag weer een superspannende aflevering van Wauters Vs Waes te zien waarin Wauters en Waes een week lang in een rolstoel zaten en allerlei proeven tot een goed einde dienden te brengen.
Tom en Koen hadden al snel door dat sporten in een rolstoel niet altijd evident is en dat viel tijdens een partij tennis en basketbal nog wel mee. Bij Koen liep het fout tijdens het skiën. Hij kwam zwaar ten val en de strijd moest gestaakt worden. Volgende week zullen de twee een volledige marathon in een rolstoel afleggen. Iets in ons zegt dat dit bijzonder zwaar zal worden, al hebben zowel Koen en Tom twee maanden kunnen trainen voor deze opdracht.