.
Ward Kerremans
dinsdag 30 januari 2024

Ward Kerremans: “Ik heb geleerd op neen te zeggen” 

Hij zorgt ook beter voor zichzelf 

Er zijn heel wat acteurs, waar dan ook ter wereld, die het moeilijk vinden om naar zichzelf te kijken op het grote scherm of op televisie. Ward Kerremans is een uitzondering. Hij vindt het best ok. Al is het nu ook niet meteen zijn favoriete bezigheid.

“Ik vind het wel fijner om dat thuis te doen en niet in een volle zaal bij een première. Ik blijf namelijk kritisch. Zo zal ik het altijd bij mezelf opmerken als ik te technisch speel in plaats van te reageren op gevoel. Ik kan me soms ook ergeren aan m’n stem. Het geheim is om te kijken naar het geheel in plaats van je te blind te staren op jezelf”, zegt hij in Flair.

Self-love, het is zo ontzettend belangrijk, maar veel mensen ontbreekt het aan self-love. Gelukkig is dat bij Ward niet het geval.

“Ik ben goed omringd door fijne vrienden, mijn familie en mijn vriendin. Ik zorg ook een pak beter voor mezelf dan toen ik een puber of student was. Waar ik enorm in groeide, is nee zeggen. Vroeger deed ik vaak dingen omdat de groep het deed en ik niet uit de boot wilde vallen. Zo ga ik eigenlijk niet graag uit, maar kocht ik vroeger tickets om Nieuwjaar te vieren, in een zaal waar veel te veel mensen op elkaar gedrukt stonden. Nu blijf ik gezellig thuis om iets te eten en te drinken.”

Bio van Ward Kerremans

Meer Over:

Ward Kerremans