.
Ward Kerremans
vrijdag 4 november 2022

Ward Kerremans: “Dat helpt bij zo’n scènes”

Ze kenden elkaar niet

Op vrijdagavond is het op VTM genieten van ‘Billie vs Benjamin’, een reeks met Charlotte Timmers en Ward Kerremans in de hoofdrol. Voor de opnames van start gingen, kenden Ward en Charlotte elkaar totaal niet.

“Maar we zijn wel snel goede vrienden geworden. Dat helpt als je al vlug pittige seksscènes moet spelen. Sindsdien hebben we elkaar dan nog teruggezien op de set van ‘Zillion’”, vertelt Ward aan Dag Allemaal.

Maar er is ook goed nieuws voor de fans van Ward, want binnenkort staan er nog enkele nieuwe projecten op stapel voor de acteur.

“Ik doe nog mee in twee producties waarover ik later pas meer mag vertellen. In februari komt de film ‘Noise’ uit, de eerste Belgische Netflix-Original. En dan in April beginnen we aan het tweede seizoen van ‘Billie vs. Benjamin’.”

Het ziet er dus naar uit dat Danira Boukhriss, die zich sinds kort het nieuwe lief van Ward mag noemen, haar vriend vaak zal zien in Vlaanderen. De acteur pendelt immers heel vaak tussen België en Nederland, waar zijn zoontje uit een vorige relatie woont.

Download onze app voor Android of iOS