.
Wanda Joosten
vrijdag 8 juli 2022

Wanda Joosten kwam in een toxische relatie terecht

Die duurde 5 jaar lang

Het is geen uitzondering meer dat je na een relatie met een persoon van het andere geslacht, toch plots gevoelens krijgt voor iemand van hetzelfde geslacht. Het overkwam actrice Wanda Joosten. Zij was jarenlang samen met een man, hadden samen een zoon, tot ze na hun breuk verliefd werd op een vrouw.

“Het was voor mij een bijzondere ervaring dat ik ook verliefd kon worden op een vrouw. We zijn een vijftal jaar samen geweest, maar de laatste jaren gingen zeer moeizaam. Eigenlijk was dat een toxische relatie”, zucht Wanda in Dag Allemaal.

Dat klinkt niet goed en Wanda legt uit wat ze er precies mee bedoelt. “Ik was heel verliefd en had nog nooit zulke sterke gevoelens gekend. Maar mijn lief was geen gemakkelijk persoon. Ik heb vaak tegen de mannen in mijn omgeving gezegd: ‘Chapeau dat jullie op vrouwen vallen, want dat is verdorie een hele kluif”, lacht ze.

Het was vooral Wanda die in de relatie initiatief moest tonen en dat was Joosten niet echt gewend. Hoe meer moeite de actrice deed, hoe moeizamer alles leek te verlopen. “Ik voelde mij in drijfzand. Het was een grote bevrijding toen het stopte. Ik heb ervan afgezien.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Wanda Joosten

Meer Over:

Wanda Joosten