.
Wanda Joosten
zaterdag 2 juli 2022

Wanda Joosten: “Dit zou ik graag doen”

Ze heeft nieuwe muziek klaar

Een liefdesbreuk is nooit leuk, maar soms kan ze echt bevrijdend aanvoelen. Toen 'Thuis'-actrice Wanda Joosten een relatie kreeg met een vrouw was dat vooral even wennen, maar op bepaalde momenten ook erg lastig. Toen er een einde kwam aan de relatie, voelde ze zich enorm opgelucht.

Nadien had Wanda niet zo veel relaties meer, op één kortstondige na. “Toen heb ik ingezien dat ik verliefd word op een man of vrouw, maar op een persoon. Op dit moment heb ik niemand, maar ik ben ook niet echt op zoek. Mijn vrijheid is voor mij het hoogste goed, ook in m’n werk”, bekent Wanda in Dag Allemaal.

Momenteel is Wanda te zien in 'Thuis' en maakt ze graag muziek. Maar er staan toch nog enkele zaken op haar verlanglijstje die ze graag verwezenlijkt zou zien.

“Ik heb de laatste tijd wat nieuwe muziek gemaakt, die ik graag zou uitbrengen en waarmee ik graag op tournee zou willen gaan langs culturele centra. Live op de planken staan met muziek of theater, dat is mijn passie.”

Maar ook televisie schuift ze niet aan de kant. “Als er daarnaast nog af en toe een leuk tv-rolletje uit de kast valt, is dat zeker meegenomen.”

Bio van Wanda Joosten

Meer Over:

Wanda Joosten