.
Wanda Joosten
vrijdag 24 juni 2022

Wanda Joosten kende heel wat tegenslag

“Ik heb mijn trots opzij moeten zetten”

Na de vele tegenslagen die Wanda Joosten een tiental jaar geleden te verwerken kreeg, moest ze ook nog eens verwerken dat haar bedrijfje op de rand van een faillissement stond. Door hulp van vrienden kwamen zij en het bedrijf er weer bovenop.

“Ik heb het lang op m’n eentje proberen te redden, tot ik in 2014 een burn-out kreeg. Mijn geluk is dat ik toen bij een zeer bekwam psycholoog ben terecht gekomen. Na drie weken dacht ik dat ik opnieuw aan het werk kon, maar dat was buiten haar gerekend”, vertelt Wanda in Dag Allemaal.

Wanda had weinig keus en moest naar haar psycholoog luisteren. Dat er ondertussen geen brood op de plank kwam, was wel eventjes slikken. Maar gelukkig waren er haar vrienden.

“Ik heb daarvoor echt mijn trots opzij moeten zetten , maar ik had weinig keuze. Het was dat, of niet eten. Ik heb nu soms nog moeite om m’n facturen te betalen, maar ik kom rond.”

Ook op relationeel vlak was het soms hectisch. Na een relatie met haar ex-man, kreeg ze een relatie met een vrouw. “Ik was erg verwonderd om op mijn 48ste te ontdekken dat ik verliefd kon worden op een vrouw. Bovendien was het voor ons allebei de eerste relatie met iemand van hetzelfde geslacht.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Wanda Joosten

Meer Over:

Wanda Joosten