.
News Image

Waarom stopt Proximus TV met anne?

Op 1 september komt Ment in hun plaats.


Veel mensen zullen zich misschien wel afvragen waarom Proximus stopt met de muzikale zender anne. De verdeler van digitale televisie geeft hierover wat uitleg op de website van anne. De officiële uitleg is dat Proximus TV gelooft dat er beter aan de verwachtingen van de Vlaamse muziekliefhebbers kan worden voldaan wanneer er slechts één zender hier zich ten volle op toelegt.

Vanaf 1 september in de loop van de voormiddag zal Ment TV uitgezonden worden op het vroegere kanaal 15 waarop anne te zien was. De overdracht gebeurt automatisch, zodat klanten van Proximus hier helemaal niets voor moeten doen. Op 31 augustus om middernacht eindigt de programmering van anne definitief.

De boodschap luidt dat Ment TV de kijker de garantie biedt dat iedereen zijn of haar favoriete Vlaamse artiest hier terug kan zien, aangevuld met muziek uit Nederland, Duitsland en een vleugje internationale meezingers.Zoals steeds zijn de meningen nogal verdeeld. Zo vindt Noa Neal bijvoorbeeld op Facebook het erg jammer dat anne ermee stopt. Ze is de zender ongelooflijk dankbaar voor de kansen die ze kreeg. Zij was dan ook een hele tijd mee het uithangbord van deze digitale zender. Kijker Lelsz Keen is dan weer blij dat eindelijk Filip D'haeze op haar TV te zien zal zijn.Dus vanaf 1 september is Ment TV niet meer exclusief te zien bij Telenet op kanaal 37, maar ook bij Proximus op kanaal 15.

Bio van Noa Neal en Filip D'Haeze

Meer Over:

Noa Neal Filip D'Haeze