.
Nathalie Meskens
woensdag 8 maart 2023

Waar is Nathalie Meskens gebleven?

Maar weinig mensen weten het

Lang geleden dat we nog iets hoorden rond Nathalie Meskens, niet? Deze zomer stond ze nog op het podium van ‘Tien Om Te Zien’ met haar eerste single, maar daarna werd het angstvallig stil rond de presentatrice.

En dat staat toch wel in groot contrast met de periode waarin Nathalie niet van het scherm was weg te denken. Je kon de televisie niet aanzetten of Nathalie was te zien.

Maar niet alleen op televisie is Nathalie nergens te bespeuren, ook op sociale media lijkt ze van de aardbol te zijn verdwenen. Zo’n 4 maanden lang postte ze niks meer op haar Instagrampagina, en dat terwijl er anders wekelijks wel iets verscheen.

Maar niemand weet waar Nathalie op dit moment allemaal mee bezig is. “Nathalie is voordien, zeker voor covid, een erg lange periode heel druk bezig geweest. Misschien wou ze gewoon wat rust inlassen. Wou ze meer tijd doorbrengen met haar gezin”, zegt iemand in Tv Familie.

Iemand anders denkt dan weer dat Nathalie wel erg teleurgesteld moet geweest zijn in het uitblijvende succes van haar eerste single. “Ze had misschien meer verwacht van haar muzikale project MSKNS. Nathalie was ontgoocheld in de Vlaamse radiozenders die haar single niet vaak wilden spelen. Dat heeft haar wat gefrustreerd, gaf ze zelf toe. Misschien heeft ze nu een beetje tijd nodig om dat te plaatsen?”