.
Tinne Oltmans
dinsdag 6 september 2022

Waar houden zoveel bv's hun partner verborgen?

Zijn verborgen liefdes nog van deze tijd?

De ene komt er graag mee naar buiten, de ander houdt hem of haar liever verborgen. Het liefdesleven van bekend Vlaanderen is niet altijd een open boek. Zo zijn er de laatste tijd heel wat BV’s die er liever niet over uitwijden en vertellen wie hun partner is.

Een fenomeen dat vroeger ook wel merkbaar was, maar minder sterk als nu. Zo moest Will Tura zijn relatie met Jenny verbergen, om de fans niet jaloers te maken. “In die tijd moest je vrijgezel zijn om succes te hebben, dus werd er geen woord over Jenny gerept en moest alles in het geniep gebeuren”, vertelde Will Tura eerder al eens in Dag Allemaal.

Maar het komt steeds vaker voor, zeker bij de jongere generatie. Zo werden Tinne Oltmans en Oscar Willems regelmatig samen door de straten van Antwerpen gespot, maar gaf geen van hen beide al toe dat ze een relatie hebben.

En ook hun jonge collega’s Aaron Blommaert en Gloria Monserez zouden een koppel zijn. Geen van hen kwam er al mee naar buiten, maar foto’s van familiefeestjes wezen daartoe.

Familieleden deelden immers vrolijke kiekjes van het kerstfeestje, waar zowel Aaron als Gloria op te zien zijn. Toch bleven de twee volhouden dat er niks meer was dan alleen maar vriendschap.

Download onze app voor Android of iOS