.
De Romeo's
donderdag 5 januari 2023

Vrouw van Gunther Levi: “We zijn dat al lang gewoon”

Ze zijn vaak alleen thuis

Als vrouw van één van de drie Romeo’s weet je op voorhand dat je partner nooit veel thuis zal zijn. Chris Van Tongelen, Davy Gilles en Gunther Levi zijn heel vaak samen op de baan om op te treden en dan blijven hun vrouwen Annelies, Sasha en Charlotte alleen thuis met de kinderen.

De Romeo’s zijn ontzettend populair in Vlaanderen, maar ooit koesterden ze ook ambitie om Nederland en Duitsland te gaan veroveren. Dat zou betekenen dat hun vrouwen nog vaker alleen zouden moeten zijn.

“Maar dat vind ik niet erg”, klinkt het bij Sasha in Dag Allemaal. “Ik weet niet of dat ook geld voor Charlotte en Annelies, maar ik voel mij soms een voetbalvrouw. Ik werk gelukkig ook, maar ik zit toch heel vaak thuis met de kinderen. Ik ben in elk geval wel blij dat ik qualitytime heb met onze twee kinderen.”

Ook Charlotte en Annelies vinden het niet erg om alleen thuis te zitten. Charlotte is zelf een erg bezige bij en moet voor haar job ook af en toe naar het buitenland.

“Ik zou daar dus geen probleem van maken. Zou hij minder thuis zijn? Ja. Zou dat wegen op ons? Nee, omdat wij het al zo gewoon zijn om alleen thuis te zijn. Wij zijn daar mee in gegroeid doorheen de jaren.”