.
News Image

Vriendin verliet Jeff Hoeyberghs na tien jaar

Levensdoelen stemden niet meer overeen.


Jeff Hoeyberghs, de bekende Limburgse plastisch chirurg en zijn vriendin Evelyne Schols zijn niet langer een koppel. Dit vertelde Jeff deze week aan Dag Allemaal.

Jeff en Evelyne woonden grotendeels in Portugal. De chirurg wou in Andorra een nieuwe kliniek openen. Dit zag Evelyne duidelijk niet zitten.

Volgens Jeff Hoeyberghs was hun zogenaamde zigeunerleven voor zijn ondertussen ex-partner er teveel aan. Jeff van zijn kant relativeert de breuk door te stellen dat ze vooral een latrelatie hadden.

Jeff en Evelyne hebben een zevenjarige zoon die studeerde in een internationale school te Portugal. Nu gaat de jongen studeren in het landelijke Elen, in de buurt van Maaseik waar ook nog steeds de Hoffkliniek is gelegen en waar Jeff nu ook is ingetrokken.



Jeff Hoeyberghs haalde vaak de pers door problemen met de Orde der Geneesheren. In 2014 joeg de controversiële chirurg de medische wereld nog op de kast toen hij zijn toenmalige vriendin Evelyne haar borsten eigenhandig amputeerde omwille van borstkanker.


Bio van Jeff Hoeyberghs

Meer Over:

Jeff Hoeyberghs