.
News Image

Jeff Hoeyberghs in de Miljoenenweek van Huizenjagers

En duiken een oude bekende en serieuze sommen op.


Maandag zet Huizenjagers een belangrijke traditie verder. Dan begint namelijk de Miljoenenweek. Elke seizoen gaan de makelaars tijdens die week op zoek naar panden met een budget om U tegen te zeggen en dat is deze keer niet anders.



In deze Miljoenenweek doorkruisen de Huizenjagers het hele land, van de Ardennen tot West-Vlaanderen. Ze tonen kasteeltjes, imposante hoeves en riante gebouwen aan de kandidaat-kopers. Één van die kandidaten is niemand minder dan plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs, bekend om zijn iconische quotes en one-liners. Hij gaat op zoek naar een pand voor zijn nieuw project: een retraitecentrum met kliniek én woonst waar hij zelf kan vertoeven. Jeff wordt in zijn zoektocht begeleid door zijn adviseurs, Jos en Jos.

De Huizenjagers staan zoals elke week te popelen om aan de uitdaging te beginnen. De eerste Huizenjagers van de week is ook meteen de jongste van het gezelschap. Soraya is 26 jaar en een echte Brusselse. Ze heet een vlotte babbel, barst van het enthousiasme en houdt ervan om door de stad te rijden en te kijken welke panden ze al heeft bezocht en verkocht. Soraya leerde de stiel van haar vader en heeft geen schrik van grote bedragen of bijzondere panden. Haar motto: the sky is the limit!



Echte Huizenjagersfanaten zouden makelaar Tom nog kunnen kennen uit het vorige seizoen, waarin hij als kandidaat-koper op zoek ging naar een woning voor hem en zijn partner. Nu staat Tom aan de andere kant, met zijn no-nonsense aanpak geeft hij zich altijd voor de volle 100%. Huizenjagers leverde Tom al zijn droomwoning op, kan hij nu ook de trofee in de wacht slepen?


Bio van Jeff Hoeyberghs