.
William Boeva
vrijdag 4 november 2022

Vriendin van William Boeva: “Dat heb ik meteen geweigerd”

Ze was vooral fan van iemand anders

Daten in coronatijd, het is niet altijd zo makkelijk geweest. Cafés gingen vroeg dicht, restaurants waren gesloten. Maar dat hield Nikki Janssen en comedian William Boeva niet tegen om elkaar toch beter te leren kennen.

Na een rustige eerste date, zag William het bij een tweede date al iets ambitieuzer. “William trad op in OLT Rivierenhof in Deurne, en hij wilde tickets voor me laten klaarleggen. Dat heb ik geweigerd, omdat ik niet van hem wou profiteren. Later die week heb ik zelf tickets gekocht, om hem te verrassen”, zegt Nikki in Humo.

Nikki is altijd een grote comedian-fan geweest en ging vaak naar comedy kijken. Maar het was toch vooral Alex Agnew die haar voorkeur droeg. Zo zag ze ooit William al een keertje in Alex zijn voorprogramma.

“Ik herinner mij die avond wel, maar van een vonk was er toen nog geen sprake. Die is er pas gekomen na je optreden in het Rivierenhof.”

Dat William een aandoening heeft waardoor hij dwerggroei heeft, daar kon Nikki niet onderuit. Maar toch was dat niet het onderwerp tijdens hun eerste ontmoetingen. “Het ging vooral over eten. In onze liefde voor lekker eten hebben we elkaar meteen gevonden.”

Bio van William Boeva

Meer Over:

William Boeva