.
Matteo Simoni
maandag 17 oktober 2022

Vriendin van Matteo Simoni: “Ik had dat niet mogen kopen”

Iedereen doet wel eens een miskoop

De partner van Matteo Simoni is een prachtige vrouw. Loredana Falone is dan ook heel vaak bezig met mode en probeert de trends op de voet te volgen.

Maar ze is ook een eeuwige twijfelaar en snel snel iets kopen, daar zal je haar nooit op betrappen. “Ik ga soms drie keer naar een winkel terug voor ik iets koop. Van blunders blijf ik grotendeels gespaard, maar dat wil niet zeggen dat ze niet gebeuren zo’n modeblunders”, lacht Loredana in Tv Familie.

Natuurlijk is iedereen heel erg benieuwd wat die blunder is en ze deelt die dan ook met plezier. “Ik had de afgelopen zomer een kleedje gekocht met cut outs in het midden. Heel tof, maar ik heb het nooit gedragen. Al kan je dat misschien eerder een miskoop noemen en geen blunder.”

Aangezien Loredana heel gepassioneerd met mode is, heeft ze ongetwijfeld ook een idee over wat ze net helemaal niet mooi vindt.

“Het is fijn om te zien hoe mensen experimenten en een geheel eigen stijl ontwikkelen. Ik vind misschien niet alles mooi, maar ik ben wel een voorstander van die zelfexpressie. Als je durft, is dat sowieso cool.”

Bio van Matteo Simoni

Meer Over:

Matteo Simoni