You are here

Vriendin Gert Verhulst moet ingrijpen

22/05/2018 12:00-

Wat heeft Gert mispeuterd?

Volgende week ontvangen Gert Verhulst en James Cooke een “onbekende” Vlaming op de Evanna voor de talkshow Gert Late Night. Maar Ellen, de vriendin van Gert, wou niet zomaar iedereen in de kajuit van Gert laten. En al snel werd duidelijk dat haar vrees gegrond was.

Gert Late Night ontvangt wekelijks drie BV’s op de boot van Gert Verhulst, maar volgende week komt er voor het eerst een “onbekende Vlaming” langs. Om die te kiezen werd een driekoppige jury samengesteld en die had een duidelijke taak.

Herman Brusselmans was voorzitter van de jury en werd geflankeerd door Ellen Callebout, de vriendin van Gert Verhulst, en Martine Hoste, de mama van James Cooke. Zij wilden toch een oogje in het zeil houden op wie werd toegelaten op de Evanna. En dat was nodig! Een van de kandidaten was immers al sinds jaar en dag verliefd op “Gertje” en wilde de plaats innemen van zijn “Marlèneke”. Wat was haar verbazing groot als ze tijdens haar auditie plots geconfronteerd werd met de vriendin van haar grote liefde. Hoe kon ze zich hieruit nog redden? Al haar verleidingtrucs en mooie praatjes moest de jongedame alvast achterwege laten en hoewel het volgens Ellen al bij al een sympathieke vrouw was, werd ze toch niet weerhouden door de vriendin van Gert die niet zomaar iedereen wilde toelaten in de kajuit van haar partner.

Uiteindelijk weerhield de jury drie mensen en die zullen zich vanavond, morgenavond en donderdagavond één voor één komen voorstellen bij Gert Late Night. De kijker zal dan kunnen beslissen wie volgende week aan boord mag. James Cooke had alvast nog één prangende vraag voor zijn mama. James wilde immers weten of er een “gay” bij de drie kandidaten zat, maar daar wilde zijn mama nog geen uitsluitsel over geven.

Gerelateerde foto's:

Persvoorstelling Smoet

James Cooke - Gent - 12/02/2019

Dancing With The Stars: compilatie

James Cooke - Lint - 07/12/2018

Bij Medialaan

James Cooke - Vilvoorde - 25/12/2018

K2 zoekt K3 Persconferentie Finale

Gert Verhulst - Schelle - 28/09/2009

Gerelateerde bio's: